Fotograf under klargørelsen


Når I skal booke jeres bryllupsfotograf, skal I tage stilling til, hvor meget af dagen I ønsker, at fotografen skal være med. Man kan booke fotografer helt ned til blot 1 times portrætfotografering og op til heldagsfotografering fra klargørelse til vals. Mange, der søger heldagsfotograf, søger "fra vielse til vals" uden at tænke over om fotografen også skal være med under klargørelsen.


Der er dog god grund til at overveje at invitere fotografen til at komme et par timer inden vielsen for at forevige klargørelsen. I dette lille blogindlæg får du fem gode grunde:


  1. Helt særlige stemningsbilleder
  2. Detaljebilleder
  3. Tid til smukke portrætter
  4. Gommen kan efterfølgende få et "med-kig" ind i din klargørelse
  5. Sætter ramme for dagen
Bryllupsfotograf Randers Aarhus

1) Helt særlige stemningsbilleder

Under klargørelsen er rummet altid fyldt af en hel masse følelser: spænding, nervøsitet, glæde, lettelse, forventning og begejstring. Disse følelser er i sandhed værd at forevige med smukke billeder, og hvis fotografen ikke er med, går disse timer og øjeblikke ofte i glemmebogen.


2) Detaljebilleder

Der er en helt særlig mulighed for at tage nogle fantastiske detaljebilleder under klargørelsen. Ofte vil fotografen som minimum tage billeder af kjole, sko og smykker. Selv beder jeg altid mine brude lave en lille æske med særlige ting så som: invitationer, strømpebånd, smykker, parfume, neglelak og andet, som har særlig betydning for bruden og dagen. Med æskens indhold kan jeg lave de smukkeste flat lay billeder og forevige alle disse smukke detaljer og derved inddrage dem i bryllupsgalleriet.

3) Tid til smukke portrætter

Klargørelsen er en enestående mulighed for at få nogle fantastiske portrætter af dig som brud. Dette kan selvfølgelig ske under selve klargørelse, altså mens du får kjole på, sløret bliver sat i, håret rettet, makeuppen lagt osv. Men hvis I afsætter lidt ekstra tid - ofte er det kun nødvendigt med ca. 10 min - så kan fotografen også tage nogle lidt mere opstillede portrætter af dig på denne helt særlige dag. Du har fået håret sat, makeuppen lagt og den smukkeste kjole på - hvorfor ikke forevige dette med nogle smukke portrætter?


4) Gommen kan efterfølgende få et "med-kig" ind i din klargørelse

Ofte er bruden sammen med en håndfuld vigtige mennesker i hendes liv (familie, veninder, brudepiger osv.), men hendes udkårende er ikke til stede og oplever ikke disse særlige øjeblikke. Inviterer i fotografen indenfor for at forevige timerne, kan din forlovede senere få lov til at kigge med i, hvad der foregik denne helt særlige formiddag. Det kan være virkelig hyggeligt at vise ham billederne af, hvordan du blev klar til at gå ned ad kirkegulvet.

5) SÆTTER RAMME FOR DAGEN

Til en heldagsfotografering får fotografen en helt særlig mulighed for at fortælle historien om hele jeres bryllupsdag, og i særdeleshed hvis klargørelsen også er inkluderet. Hvis fotoalbummet starter ved kirken er det som at hoppe 1. kapitel over i en bog. Hvordan kom vi hertil? Hvad ledte op til dette store event? Med klargørelsen som en del af albummet søger I for, at kapitel 1 også er en del af fortællingen om jeres bryllupsdag.


Det var 5 gode grunde til at få fotografen med under din klargørelse. Står du tilbage med tanker, spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg tager meget gerne en uforpligtende snak med jer om jeres ønsker og drømme.


De bedste hilsner

Theresa