Hvor er jeg glad for, at du er her! Jeg håber dit besøg her på siden bliver starten på en fælles rejse mod et fantastisk bryllup og nogle magiske bryllupsbilleder.


Her på siden, kan I læse lidt om hvem jeg er:


Jeg hedder Theresa, jeg er 30 år (som tiden dog er fløjet af sted!), mor til tre, gift og bosat i Randers. Jeg elsker en frisk løbetur, at rejse og opleve nye kulturer, at få besøg af venner og familie til en god middag, at indrette mit hjem hyggeligt med blomster og stearinlys og at se film en fredag aften med min mand.


Jeg er bryllupsfotograf, fordi jeg absolut elsker at fotografere smukke ting . Smukke, forelskede brudepar, smukke festlokaler, uimodståeligt smukke decorationer og smukke øjeblikke. Jeg elsker, at jeg med mit kamera kan forevige alle disse smukke ting, så de kan mindes og beundres i generationer.


Det var en smule om mig, jeg vil elske at lære jer bedre at kende!

Theresa Blohm Fotografi

Anmeldelser

Marianne og Tobias

“Det var en virkelig god oplevelse at have Theresa som bryllupsfotograf - hun var ‘usynlig’ når det var nødvendigt og tog styringen, når det var nødvendigt på en behagelig måde. Billederne er intet mindre end fantastisk smukke, og der er fanget så mange fine detaljer. Vi kan kun give Theresa vores varmeste anbefalinger!”

01 / 03