Ikke blot en dag!


Jeres bryllupsdag er en helt speciel dag, hvor begge sider af familien, venner og bekendte samles for at fejre jer, jeres kærlighed og jeres fælles fremtid. Det er en dag, I kommer til at se tilbage på resten af livet.


Det allervigtigste


Midt i al planlægningen er der mange ting at holde styr på. Det er nemt at glemme det, som er det allervigtigste: de evige minder. Ved dagens afslutning er det nemlig kun kjolen, gaverne og billederne, som er tilbage. Maden er spist, vinen nydt, talerne hørt og gæsterne taget hjem. Tilbage sidder I med jeres smukke bryllupsbilleder, som for evigt vil kunne fortrylle jer tilbage til jeres livs fest.


Investeringer

Bronze


- 3 timer
- 200+ professionelt redigerede billeder
- Eget online galleri til download, deling og bestilling af print
- Planlægningsmøde
- Sneak peak på 5 billeder indenfor 48 timer

7000,- (inkl. moms)

Silver


- 6 timer
- 300+ professionelt redigerede billeder
- Eget online galleri til download, deling og bestilling af print
- Planlægningsmøde
- Sneak peak på 7 billeder indenfor 48 timer

10.000,- (inkl. moms)

Gold


- 10 timer
- 450+ professionelt redigerede billeder
- Eget online galleri til download, deling og bestilling af print
- Planlægningsmøde
- Sneak peak på 10 billeder indenfor 48 timer

14.000,- (inkl. moms)

Skræddersyet til lige netop jer!


Jeres bryllup og jeres drømme for dagen er unikke. Derfor er det altid muligt at  specialdesigne en bryllupspakke, som passer til lige netop jer.


Kontakt mig, og lad os tale om, hvordan vi bedst foreviger jeres dag!


Fokus på lige netop jer!


Hvert enkelt brudepar og bryllupsdag en vigtigt for mig. Derfor tager jeg et meget begrænset antal bryllupper ind hvert år. Det giver  mig mulighed for at fokusere på lige netop jeres dag, ønsker og drømme.  Jeg oplever, at brudepar er gode til at være ude i god tid,  så tag kontakt til mig snarest for at sikre jeres dato.


Bryllupskage

“Theresa har på fineste vis indfanget stemningen til vores bryllup - smilene, tårerne og alle de andre små øjeblikke og detaljer.”

OFF SEASON DISCOUNT


Skal i giftes i oktober-april? Så får I hele 20% på alle mine priser!

FAQ

Hvornår og hvordan får vi billederne?

Jeg leverer billederne senest tre uger efter brylluppet. I får dem leveret i et online galleri, som I kan dele med jeres gæster. Her kan både de og I downloade dem og se tilbage på jeres dag. I har også mulighed for at bestille print direkte i galleriet.

Hvordan med transport?

Ved booking udregner jeg mine transportudgifter og ligger dem til jeres samlede pris. Jeg tager 3,5 kr./km + evt. broafgift, færgebillet osv.

Jeg fotograferer bryllupper i hele Danmark, og er vant til transporttid oveni en lang arbejdsdag. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, selv om I skal fejre bryllup på Fyn, Sjælland eller andre steder, som ikke just er tæt på Randers.

Kommer vores billeder på hjemmesiden og sociale medier?

Jeg elsker at vise verden de smukke brudepar og bryllupper, jeg har æren af at fotografere! Ønsker I ikke, at billederne bliver delt, aftaler vi det ved booking og skriver det i kontrakten, så det er aftalt skriftligt. Det er selvfølgelig vigtigt, at I og jeres gæster føler jer trygge ved, hvor billederne evt. bliver delt.

Har du en plan, hvis vejret ikke holder tørt?

Ja! Jeg medbringer altid to gennemsigtige paraplyer, hvis vi skulle støde på en byge. Er vi så uheldige, at det øser ned hele dagen, har jeg altid lavet en plan B sammen med parret under vores planlægningsmøde.

Er vores billeder i sikkerhed?

Ja! Som professionel fotograf er det enormt vigtigt for mig at have backup af alle billeder. Efter brylluppet back'er jeg jeres billeder op både online og på en lokal disk, foruden at jeg aldrig sletter billederne fra SD-kortene, før billederne er afleveret. Jeg har derfor hele tre back-ups af jeres billeder. Jeres bryllupsbilleder er altså i sikkerhed!

Må vi se et helt bryllupsgalleri?

Helt sikkert! Kontakt mig på info@theresablohmfotografi.dk, og jeg vil med glæde sende jer et galleri fra et af mine tidligere bryllupper.