Ikke blot en dag!


Jeres bryllupsdag er en helt speciel dag, hvor begge sider af familien, venner og bekendte samles for at fejre jer, jeres kærlighed og jeres fælles fremtid. Det er en dag, I kommer til at se tilbage på resten af livet.


Det allervigtigste


Midt i al planlægningen er der mange ting at holde styr på. Det er nemt at glemme det, som er det allervigtigste: de evige minder. Ved dagens afslutning er det nemlig kun kjolen, gaverne og billederne, som er tilbage. Maden er spist, vinen nydt, talerne hørt og gæsterne taget hjem. Tilbage sidder I med jeres smukke bryllupsbilleder, som for evigt vil kunne fortrylle jer tilbage til jeres livs fest.


Bryllupsbilleder strand

Skræddersyet til lige netop jer!


Jeres bryllup og jeres drømme for dagen er unikke. Derfor er alle mine bryllupspakker specialdesignet til hvert enkelt brudepar.


Mine bryllupsdækninger starter ved 6 timers fotografering, et eksklusivt fotoalbum og et personligt online galleri til at dele, downloade og bestille print fra.


Priser fra 12.000,-Fokus på lige netop jer!


Hvert enkelt brudepar og bryllupsdag en vigtigt for mig. Derfor tager jeg et begrænset antal bryllupper ind hvert år, så jeg har mulighed for at fokusere på lige netop jeres dag, ønsker og drømme. Jeg oplever, at brudepar er gode til at være ude i godt tid, så tag kontakt til mig snarest for at sikre jeres dato.


Bryllupskage

Lad os drømme bryllup sammen!


Jeg elsker at tale bryllupsdrømme med brudepar, og jeg vil absolut elske at høre om alle jeres planer og idéer!


Et møde er fuldstændig uforpligtende, og for mig er det vigtigt, at vi sikrer os, at det er et godt match, før I evt. booker.


Lad os tales ved og sammen finde ud af, om jeg skal forevige jeres dag!Bryllup Aarhus
Bryllup Lykkesholm Slot
Minder og kærlighed på en smuk, elegant og tidløs måde

Eksklusivt fotoalbum

Bryllup fotoalbum

Der er ikke meget, som er hyggeligere end at kigge gamle fotoalbums igennem.


Jeg synes, det er vigtigt, at billeder kommer ud af skærmen og ind i vores hjem. I vores digitaliserede verden glemmer vi nemt, hvor værdifuldt print er, og hvordan billeder kan blive vist og delt med kommende generationer.

Derfor inkluderer jeg altid et smukt og eksklusivt fotoalbum (værdi 5.000,-), for at sikre at jeres bryllupsbilleder får en helt særlig plads i jeres hjem.

“Theresa har på fineste vis indfanget stemningen til vores bryllup - smilene, tårerne og alle de andre små øjeblikke og detaljer.”

FAQ

Hvornår og hvordan får vi billederne?

Jeg leverer billederne senest tre uger efter brylluppet. I får dem leveret i et online galleri, som I kan dele med jeres gæster. Her kan både de og I downloade dem og se tilbage på jeres dag. I har også mulighed for at bestille print direkte i galleriet.

Derudover får I et smukt og eksklusivt fotoalbum. I udvælger selv de 50 billeder, som I ønsker skal med i albummet. Jeg sender det til jer inden for 4 uger, efter I har udvalgt billederne.

Hvordan med transport?

Ved booking udregner jeg mine transportudgifter og ligger dem til jeres samlede pris. Jeg tager 3,5 kr./km + evt. broafgift, færgebillet osv.

Jeg fotograferer bryllupper i hele Danmark, og er vant til transporttid oveni en lang arbejdsdag. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, selv om I skal fejre bryllup på Fyn, Sjælland eller andre steder, som ikke just er tæt på Randers.

Kommer vores billeder på hjemmesiden og sociale medier?

Jeg elsker at vise verden de smukke brudepar og bryllupper, jeg har æren af at fotografere! - og så er det en afgørende faktor for min lille photo business, at jeg må dele billederne! Ønsker I alligevel ikke, at billederne bliver delt, aftaler vi det ved booking og skriver det i kontrakten, så det er aftalt skriftligt.

Har du en plan, hvis vejret ikke holder tørt?

Ja! Jeg medbringer altid to gennemsigtige paraplyer, hvis vi skulle støde på en byge. Er vi så uheldige, at det øser ned hele dagen, har jeg altid lavet en plan B sammen med parret under vores planlægningsmøde.

Er vores billeder i sikkerhed?

Ja! Som professionel fotograf er det enormt vigtigt for mig at have backup af alle billeder. Efter brylluppet back'er jeg jeres billeder op både online og på en lokal disk, foruden at jeg aldrig sletter billederne fra SD-kortene, før billederne er afleveret. Jeg har derfor hele tre back-ups af jeres billeder. Jeres bryllupsbilleder er altså i sikkerhed!

Må vi se et helt bryllupsgalleri?

Helt sikkert! Kontakt mig på info@theresablohmfotografi.dk, og jeg vil med glæde sende jer et galleri fra et af mine tidligere bryllupper.