Fra bekymring til magiske billeder


Mange brudepar bekymrer sig for vejret på deres bryllupsdag. Det danske vejr er fuldstændig umuligt at blive klog på, og der er absolut ingen garanti for fuld sol, selvom man har planlagt brylluppet i juni, juli eller august.


Der er dog ingen grund til bekymring. I dette blogindlæg bliver dine bekymringer forvandlet til ro i maven. Her finde du:

  • En fleksibel tidsplan kan være jeres redning
  • Sådan skaber paraplyer stemning og magi
  • Billeder uden paraplyer i regnvejr

En fleksibel tidsplan kan være jeres redning


Det er virkelig sjældent, at det øser ned en hel dag. Ofte er vi ramt af noget bygevejr, som med lidt tålmodighed snart går over. Derfor kan det være en god ide at tale med jeres fotograf om, hvordan I evt. kan rykke lidt rundt på tidsplanen, hvis det styrter ned på det tidspunkt, I havde tænkt at på taget portrætter.

Sådan skaber paraplyer stemning og magi


Men hvad så, hvis det bare regner og regner, eller hvis tidsplanen er lidt presset, og billederne altså skal tages nu?


Svar: gennemsigtige paraplyer!!


De fleste fotografer har gennemsigtige paraplyer i bagagerummet, hvis der skulle komme en byge. Spørg jeres fotograf for at være sikker!


Paraplyer skaber magi


Paraplyer kan give billeder en helt særlig stemning, stemning af hygge, tæthed og romantik. Ofte får de brudeparret til at rykke tættere på hinanden, og skaber derved billeder med nærhed. De kan også skabe en særlig dybde i billedet, hvor fokus ligger forskudt for parret. De kan også skabe et visuelt interessant element i billederne. Der er altså mange gode ting at hente ved at smide et par paraplyer ind i jeres regnvejrsbilleder!


Jeg har efterhånden taget mange bryllupsbilleder i regnvejr. Her i blogindlægger finder I blot nogle eksempler. Personligt er jeg helt vild med den stemning paraplyerne skaber.

Bryllupsbillede regnvejr

Billeder uden paraplyer i regnvejr


Min erfaring er, at det altid også er muligt at tage nogle billeder uden. Ofte vil vejret stilne af på et tidspunkt i løbet af fotograferingen, hvor det er muligt at smide paraplyerne kort for at få nogle billeder uden. Eller også er det måske muligt at finde lidt læ under nogle træer, bygninger eller lignende. Selvom det regner, behøver der altså ikke være paraplyer på alle jeres billeder!

Bryllupsbilleder regnvejr
Bryllupsbilleder regnvejr