5 grunde til at hyre en professionel bryllupsfotograf


Det er dyrt at holde bryllup! Posterne hober sig op, og beløbet i bunden af regnestykket stiger med rekord fart. Det er helt normalt at ville forsøge at skære lidt ned på nogle poster for at få budgettet til at holde.


Men inden I overvejer at skære fotografen fra og blot bede en ven eller et familiemedlem om at skyde lidt billeder på dagen, så læs her mine 5 gode grunde til at hyre en professionel bryllupsfotograf:


1. At være fotograf er mere end blot at eje et dyrt kamera

En billedkunstner bruger en pensel, en tømrer en hammer og en fotograf et kamera. Det er redskaber, blot redskaber. Det er måden, hvorpå personen bruger redskabet, der resulterer i fantastiske kreationer.


Når du hyrer en professionel bryllupsfotograf, får du:

  • en, der har erfaring med at tage billeder i forskellige lysforhold
  • en, der laver gode og forskellige kompositioner i billederne
  • en, der ved, hvordan man poserer par
  • en, der ved, hvordan man bruger udstyret korrekt og optimalt
  • en, der med sikkerhed fanger de store øjeblikke
  • en, der ved, hvordan man redigerer billederne
  • og meget mere ...


... alt dette kan kameraet ikke gøre af sig selv, det gør fotografen og har gennem erfaring og øvelse udviklet disse egenskaber og viden. Med dette får du konsistente billeder, ikke blot et eller to gode, men et helt galleri af fantastiske billeder.


2. En amatør betyder mere arbejde for dig

En professionel fotograf har erfaring fra tidligere bryllupper og ved, hvordan dagen vil forløbe, hvilke billeder der skal tages, og hvor de skal befinde sig på bestemte tidspunkter i løbet af dagen for at fange de helt rette øjeblikke. Det betyder, at du kan have fuld tillid til, at de fanger lige præcis det, de skal, og derfor behøver du ikke gå at bekymre dig eller konstant sørge for, at fotografen nu husker at tage billeder at bestemte genstande, personer eller øjeblikke.3. NATURLIGE portrætter

Som brudepar ønsker I naturligvis billeder af selve dagen: vielsen, stemningsbilleder af gæster, festen osv. Men langt de fleste brudepar drømmer også om fantastiske portrætter. Billeder I kan fremkalde og hænge op i jeres hjem, og som I kan forære til jeres nærmeste. Disse billeder er opstillede og sker ikke blot af sig selv. Her har en professionel bryllupsfotograf en hel masse værktøjer til at få jer til at se naturlige og smukke ud i de helt rette omgivelser, så I i sandhed har lyst til at fremkalde billederne og se på dem i rigtig mange år.


En af mine veninder hyrede en skolefotograf de kendte gennem noget familie til at være fotograf til deres bryllup. Da de efterfølgende modtog billederne var de så dårlige, at de valgte ikke at fremkalde et eneste af dem. Hvis I altså drømmer om smukke, naturlig portrætter, så overvej at hyre en professionel bryllupsfotograf!


4. BACKUP

Ethvert brudepars måske værste mareridt: bryllupsbillederne er gået tabt på den ene eller anden vis. Sim-kortet er knækket, hard disken brændt sammen eller noget helt andet. Resultatet er, at I står tilbage med NUL billeder fra jeres bryllupsdag. En professionel bryllupsfotograf har altid back-ups, og back-ups af back-ups. Overvej, om I er villige til at løbe den risiko, eller om I vil investere I en professionel, der ved, hvordan jeres billeder gemmes og backes up sikkert.

professionel bryllupsfotograf

5. DET ER ALt, I HAR TILBAGE, NÅR DAGEN ER OMME

Når brylluppet er overstået, er det altid vildt spændende at se bryllupsbillederne. Det er en særlig mulighed for at genleve dagen og endda se øjeblikke, du måske ikke så eller lagde mærke til på selve dagen. Foruden de uvurderlige og vidunderlige minder I har fra dagen, er billederne alt I har tilbage, billeder I vil elske, dele med familie og venner, og (en gang i fremtiden) vise jeres børn og børnebørn.


At hyre en professionel bryllupsfotograf er en investering! En investering i billeder som vil blive set og elsket i gennerationer! Hvor ville det være ærgerligt, hvis bryllupsbillederne primært mindede dig om, at du skulle have hyret en professionel.


Du lægger måske ikke mærke til det på selve bryllupsdagen, men når dagen er omme, og I får lov til at se jeres bryllupsbilleder, da vil I vide, at det var det værd at hyre en professionel bryllupsfotograf!


Skal jeg forevige jeres dag?

Jeg vil elske at forevige jeres dag. Jeg er professionel bryllupsfotograf med erfaring, udstyr, håndværk, back-up og alt hvad der skal til for, at I får vidunderlige billeder fra jeres bryllupsdag!


Jeg vil elske at høre fra jer! Jeg holder altid pre-booking møder med par, som er interesseret i at booket mig, inden de evt. booker. Der kan I fortælle lidt om jeres tanker og ønsker i forhold til fotograferingen af jeres bryllup, og jeg kan fortælle lidt om, hvordan jeg arbejder, og hvilket produkt jeg leverer. Derudover er det en god mulighed for lige at sige “hej” til hinanden og sikre os, at kemien er god.


Kærlig hilsen

Theresa