Hvad er lifestyle fotografering? - og hvorfor er det magisk?


Ord på magien

Lifestyle familiefotografering fange kærlighed og varme knus, humor og fjol, søskenderelationer og leg. Det fanger familien i dets vidunderlige dynamikker og personligeder. Ved at lade familien interagere med hinanden i stedet for kameraet, fanger det familiens liv og den kærlighed, den deler. Lifestyle familiefotografering handler om at forevige de relationer, I har til hinanden i familien.


Billederne vil have stor værdi for jer her og nu og vil med sikkerhed bringe smilet frem og give en særlig varme i hjertet. Men de vil have mindst lige så stor værdi for jer og børnene senere i livet, hvor I kan se tilbage på, hvordan jeres relation var dengang. Det, synes jeg, er magisk. At kunne mindes hvordan det var at have mit lille barn på skødet, hvordan barnet grinte og legede, hvordan det var at have de små fingre rundt om min finger, og hvordan søskendeflokken interagerede med hinanden.


Det er da magisk!


Hvordan foregår en lifestyle fotografering?

Før fotograferingen vil jeg tale med jer om tøjvalg, lokation, jeres familie og ønsker. En full session-fotografering tager ca. 45 minutter, mens en mini session-fotografering tager ca. 20 min.


Som det allerførste vil jeg lære jer lidt bedre at kende, sige "hej" til alle familiens medlemmer, og sørge for at alle føler sig trygge og er klar til en hyggelig og sjov fotosession.


Når selve fotograferingen går i gang, vil jeg lave en blanding af lidt mere opstillede billeder og lidt friere billeder. Ved de mere opstillede billeder vil jeg angive en plads til hvert familiemedlem. Herefter vil jeg bede jer interagere med hinanden. Jeg kan f.eks. sige "kan I alle kigge på lillesøster", "kan I kigge på den, der allerbedst kan lide slik hjemme hos jer". Sådanne små sætninger bruger jeg til at skabe liv og interaktion i billederne, og til at få familien til at slappe af og næsten glemme, at de bliver fotograferet.


Andre billeder vil være mere aktionsprægede. Med hinanden i hænderne og på en lang række går I måske en tur, mens jeg fanger jeres lille udflugt. Børnene får lov til at plukke af markens blomster og græs, mens jeg går omkring og fanger fine øjeblikke, hvor de viser hinanden, hvad de har fundet, bytter eller leger sværdkamp med græsset. Autentiske øjeblikke med grin, generthed, vildskab og leg opstår, og jeg står klar til at fange dem til evigt minde.


Hvad får I?

Efter en lifestyle fotografering får I en serie af billeder, der fortæller små historier. Billeder af grin, knus og fjolletid fra en hyggelig og god familieoplevelse. Der vil være en lang række forskellige konstellationer af billeder: alle samlet, blot børnene, mor med hvert barn, far med hvert barn, hvert barn for sig osv. Derefter har I mulighed for selv at vælge, hvilke af billederne I ønsker at købe. I kan udvælge jeres favoritter og blot bestille dem, eller I kan købe hele galleriet. I har også mulighed for at bestille print samt fotobog.


Vigtigst af alt får I billeder, der viser jeres indbyrdes kærlighed og relationer. Sådanne billeder vil altid være små skatte for jer, men med sikkerhed også for jeres børn, når de bliver ældre! Hvilken fantastisk gave at kunne give sine børn et billede af at de sidder på deres mors eller fars skød og får verdens største knus, at de leger med deres søskende eller noget helt andet, som netop viser jeres families liv.


Overbevist?

Har jeg fået dig overbevist om, at lifestyle fotografering er magisk? Sidder du med en følelse af, at netop sådanne billeder må I få taget, før børnene bliver for store? Så hiv fat I mig, og så finder vi en dag, hvor vi kan tage magiske billeder af jer. Om I er en stor familie med en hel flok eller blot dig og et enkelt barn så er Lifestyle fotografering magisk og kan bruges til alle familiekonstellationer!