Naturlige og autentiske børneportrætter


Børnehavefotografering er en fantastisk mulighed for at få nogle smukke billeder af jeres børn på en overskuelig måde. Jeg fanger børnenes naturlige smil i naturens smukke rammer.


Jeg besøger institutionen en formiddag, hvor jeg tager stuebilleder af alle stuerne samt portrætter af de børn, hvis forældre har tilmeldt sig dette. Derudover aftaler vi en lørdag, hvor familier, som ønsker søskendefotografering, kan tilmelde sig.

Mit tilbud til jer:


  • Gratis fotografering - ingen købetvang! Udvælg selv hvilke billeder I evt. ønsker at købe efterfølgende.
  • 1x gratis print per gruppebillede til at hænge op i børnehaven.
  • Mulighed for køb af både print og digitale filer.
  • Mulighed for søskendefotografering.
  • En fotograf med stor erfaring indenfor fotografering af børn, og som tager naturlige og autentiske portrætter.

Information

Booking


Kontakt mig, hvis I er interesseret i, at jeg kommer forbi jeres institution. Så tager vi en snak om alt det praktiske. Jeg tilbyder i udgangspunkt børnehavefotografering i månederne september-april.

Tilmelding


Jeg kommer forbi institutionen med informationsflyers til forældrene samt tilmeldingssedler til garderoben.


Priser


Fra 90,-


Diverse pakkeløsninger med stor rabat af både print og digitale filer.


Kontakt mig for en uforpligtende snak!


Er I interesseret i at høre mere, så lad os tage en snak! Kontakt mig via kontaktformularen eller direkte på:


Telefon: 28515397

E-mail: info@theresablohmfotografi.dk

Spørgsmål

Kræver det involvering af personale?

Ja, det kræver involvering af personalet i begrænset omfang. Det afhænger lidt af, hvordan vi sammensætter fotograferingen, hvor den skal finde sted, og evt. andre faktorer. Kontakt mig, og lad os tale om, hvad der er muligt i lige netop jeres institution.

Hvad er leveringstiden på billederne?

Jeg fremsender det online galleri indenfor 2 uger. Forældrene har derefter nogle uger til at bestille digitale filer og print, hvorefter der vil være op til 4 ugers levering på print. De digitale filer kan downloades med det samme.

Er det muligt at få tilsendt mere informationsmateriale?

Ja! Kontakt mig, så sender jeg jer meget gerne informationsflyer inkl. prisliste.

Hvordan med GDPR?

Vi søger sammen for at indsamle GDPR. Mange institutioner har allerede ved indmeldelse fået samtykke fra forældre til at måtte fotografere børnene. Er dette ikke tilfældet, hjælper jeg gerne med en formular, som institutionens forældre kan underskrive.