Bryllup på slotte, gods og herregårde


Drømmer I om et idyllisk, romantisk og tidløst bryllup på et slot? Og leder I efter det helt rigtige sted til netop jeres fest? Så er I kommet til det helt rette sted. Her på siden har jeg samlet en masse slotte, godser og herregårde i Østjylland, som tilbyder at ligger rammer til lige netop jeres bryllup.


Rosenholm slot


Ønsker I at holde jeres bryllup tæt på Aarhus er Rosenholm slot en fantastisk mulighed. Selv skriver de på deres hjemmeside:


"Hold jeres bryllup på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Slottet er opført i 1559 til ca. 1610 og har 450 års historie bag sig. Med mange års erfaring i skræddersyede slotsbryllupper, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.


I kan endda blive viet i Rosenholms eget kapel, eller under åben himmel i den smukke park som omkranser slottet. Bliver I mange gæster kan Hornslet Kirke danne rammerne for vielsen."


Læs mere på deres egen hjemmeside her.Gammel Estrup


Det er også muligt at fejre bryllup på Gammel Estrup. Festen kan fejre i Museets Orangerier i Barokhave og vielsen holdes i museets kapel.

Læs mere på deres egen hjemmeside her.

slot til bryllup jylland

Sophiendal Slotshotel


Sophiendal slotshotel ved Skanderborg er også en mulighed. Selv skriver de:


"Slotsbryllup med overnatning 

Sophiendal Slotshotel danner den romantiske kulisse for jeres slotsbryllup, nøje iscenesat for at skabe en uforglemmelig begivenhed for brudeparret og deres kære. Slottets historiske pragt og charme vil omfavne jeres store dag, hvor intimitet og kvalitet er i centrum.


Vores dedikerede team er forpligtet til at hjælpe jer med at forme et bryllup, der spejler jeres unikke personlighed og drømme. Vores erfarne bryllupskoordinator vil være jeres pålidelige vejleder hele vejen fra de første skridt i planlægningsprocessen til selve den store bryllupsdag. Vi står altid til rådighed for at arrangere en uforpligtende rundvisning af Sophiendal Slotshotel, så I kan opleve dets charme og skønhed."


Læs mere på deres egen hjemmeside her.


Bramslevgaard


BramslevGaard ligger tæt på Hobro, og er også en fantastisk mulighed for jer, der søger smukke omgivelser til jeres bryllup. Selv skriver de på deres hjemmeside:


"BramslevGaard har i mange år dannet ramme om den helt særlige dag, og det glæder os at vi kan være med til at give hvert par et perfekt og personligt bryllup. Vi har flere forskellige lokaler, hvad enten I er til det moderne udtryk eller en mere historisk og romantisk stemning og udtryk. Vi har plads til op til 200 gæster, i lokaler der er godt integreret med udearealer. Vores medarbejdere er professionelle, kreative og imødekommende i både opsætning, dekoration, køkken og servering.


I god tid inden festens afholdelse, har vi et møde med jer, hvor vi får afdækket jeres ønsker og behov. Sammen udarbejder vi menu og drikkevarer, samt snakker om blomster, farver, og andre detaljer. Vi får styr på alle detaljerne, så I kan slappe helt af på dagen og bare nyde øjeblikket sammen med jeres gæster."


Læs mere på deres egen hjemmeside her.