Bryllupslokaler i Randers


Skal I giftes i Randers eller omegn, og leder I efter de helt perfekte lokaler til jeres fest? Så har jeg her samlet en hel masse fantastiske bryllupslokaler i og nær Randers. Kun ved hjælp af en masse gode Randrusianere, som har givet deres indspark til listen, er den blevet den absolut ultimative guide til bryllups- og selskabslokaler i Randers og omegn. Så kan I nemt få overblikket, når I skal beslutte jer for, hvor I skal fejre jeres store dag!


Go' bryllupsplanlægning!

-Theresa


Hotel Randers - 8900 Randers C


Hotel Randers har gennem mere end 100 år været vært for talrige jubilæer, romantiske bryllupper, konfirmationer, intime middage og festlige events. Det er en stor glæde for personalet at kunne hjælpe med planlægningen og virkeliggørelsen af værtens store dag. Selskabslokalerne kan rumme op til 120 personer, og hvert lokale har sit helt eget særpræg. Festmenuerne er et velsmagende kapitel for sig. Køkkenet byder på gastronomi efter klassiske opskrifter med moderne præg."


Torvegade 11

DK-8900 Randers C


Tlf.: 8642 3422

E-mail: hr@hotel-randers.dk

www.hotelranders.dk


Restaurant Slotskroen Randers - Randers C


3 festsale med mulighed for eget lokale fra 8 til 70 personer.


Slotsgade 4, 1.sal

8900 Randers C


Tlf.: +45 86 40 60 10

Email: mail@slotskroenranders.dk

www.slotskroenranders.dk


Bistroteket - 8900 Randers C


"Unikt selskabslokale i Randers centrum. På restaurantens 1. sal har vi indrettet et stemningsfuldt selskabslokale med plads til op 48 personer. Lokalet passer dog også rigtig fint til mindre selskaber.


Til selskabslokalet er der egen garderobe, toilet med puslefaciliteter og mulighed for lån af udstyr til møder eller konferencer (læs mere om mulighed for møder nederst på siden)."


"Alt efter jeres ønske, arrangement og anledning, kan vi dække op på sædvanligvis med stofservietter, eller mere festligt med hvide duge og friske blomster. "


Rosengade 2

8900 Randers


Tlf.: 88 97 27 37 

E-mail: bistroteket@gmail.com

www.bistroteket.dk


Fjordgården - 8930 Randers NØ


"Hos Fjordgården i Randers har vi fantastiske og hyggelige lokaler til jeres bryllupsfest. Et bryllup er en helt særlig fest, Fjordgårdens flotte og hyggelige lokaler med egen terrasse er oplagt til jeres helt særlige bryllupsfest.​"

"Borddækning behøver I ikke at tænke på, da opdækning med duge, servietter, lys og blomster, samt betjening er inkluderet i prisen."


Fjordvej 15, Dronningborg

8930 Randers NØ

Tlf.: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk

www.fjord-gaarden.dk


Restaurant Skovbakken - 8900 Randers C


"Hos Restaurant Skovbakken har vi et stort udbud af selskabslokaler. Nærmere bestemt huser restauranten 7 lokaler, der rummer alt mellem 8-180 personer. Alle vores selskabslokaler har store vinduespartier med udsigt, lys og luft. Lokalerne er rummelige og fyldt med hjertevarme. Med vores veluddannede personale bliver du garanteret en fest, hvor du blot skal sætte dig til bords ved et flot, veldækket bord og nyde, at du kan hygge dig med dine gæster uden at skulle røre en finger."


Østervangsvej 1

8900 Randers C


Tlf.: 86 42 01 80

www.restaurantskovbakken-randers.dk


Memphis Mansion - 8960 Randers SØ


"Memphis Mansion og Highway 51 tilbyder alle former for selskaber, lige fra det store drømmebryllup til den hyggelige firmafest. Vi har alt, hvad der skal til for at gøre din fest speciel. Vores hus har en helt særlig stemning, som gør det et hyggeligt og afslappet sted at holde fest. Vi gør vores til, at din fest bliver lige som du ønsker og vi hjælper gerne med ideer og giver gode råd til alt fra borddækning og pynt til menu og underholdning.."


Randers Vej 3

8960 Randers SØ


Tlf.: 86 42 96 96

info@memphismansion.com

www.memphismansion.dk


Fladbro Kro - 8920 Randers NV


"På Fladbro Kro har vi rammerne til den romantiske, sjove og ”once in a lifetime” bryllupsfest. Vi har lokaler for op til 200 glade gæster, mulighed for udendørs aktiviteter og fest til den lyse morgen.

Vores dygtige og kompetente personale, vil hjælpe jer fra start til slut og sikre at I kan nyde festen i fulde drag."


Randersvej 75

8920 Randers NV


Tlf.: 86420210

E-mail: mail@fladbrokro.dk

www.fladbrokro.dk

Restaurant Funders - 8920 Randers NV


"Vores hyggelige og lyse selskabslokale kan danne den perfekte ramme om en uforglemmelig fejring af konfirmation, bryllup, fødselsdag og lign."


Himmelbovej 22

8920 Randers NV


Tlf.: 73707630

E-mail: funders@restaurantfunders.dk

www.restaurantfunders.dk


Cold Hand Winery - 8920 Randers NV


"Bryllup i unikke og autentiske omgivelser på et dansk vineri.

Vineriets smagelokale i en charmerende, restaureret stald danner rammerne for selskaber og bryllup på Cold Hand Winery. I sommermånederne kan arrangementet – eller dele af arrangementet – også finde sted i vineriets uderestaurant.


Vineriet kan huse op til 60 personer til bryllupper."


Haversmosevej 21

8920, Randers NV


Tlf.: 21 64 27 65

info@coldhandwinery.dk

www.coldhandwinery.dk


Heidis Kro - 8930 Randers NØ


Dr Madsensvej 5A

8930 Randers


Tlf.: 86 44 22 88

E-mail: heidiskro@yahoo.dk

www.heidiskro.dk


Kristrup selskabslokaler - 8960 Randers SØ


"Et bryllup vil altid være en unik begivenhed hvor de involverede parter naturligvis altid vil sætte deres eget præg. Vi sidder klar til at tage et indledende og uforpligtende møde med brudeparret."


Byvænget 9

8960 Randers SØ


Tlf.: 86 42 41 94/ 21 25 69 60

E-mail: oliversdiner@mail.tele.dk

www.kristrupselskabslokaler.dk


Restaurant Tronborg - 8960 Randers SØ


Grenåvej 2

8960 Randers SØ


Tlf.: 86408911

E-mail: tronborg@mail.tele.dk

www.restauranttronborg.dk

Bryllupslokaler nær Randers


Rosenholm Slot - 8543 Hornslet


"Leder I efter et eventyrligt slot, hvor I kan holde et uforglemmeligt slotsbryllup? Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot"


Rosenholmvej 119, 

8543 Hornslet 


Tlf.: 86 99 40 10 

E-mail: info@rosenholm.dk

https://rosenholm.dkJomfrubakken - 9550 Mariager


"Ønsker I at holde jeres fest et sted med historie, nærvær, sjæl og kærlighed – Så skal I vælge Jomfrubakken! 

Udover den smukke kirke i Mariager har I mulighed for at blive viet på Jomfrubakken – både borgerligt og kirkeligt."


Bryllypsweekender er et hit. I har mulighed for at have hele Jomfrubakken for jer selv. Huset/husene vil så være jeres fra eks. fredag kl 15.00 – søndag kl 12.00."


Hadsundvej 38A

9550 Mariager


Tlf.: 23290903

E-mail: mulighed for at sende besked via hjemmesiden

www.jomfrubakken.dk


VISBORGGAARD SLOT - 9560 HADSUND


"Visborggaard Slot er indrettet til Jer, der ønsker noget unikt og eksklusivt. 

 

Slottets historiske rammer skaber en charmerende og privat sfære for arrangementets gæster. Slottet afholder kun ét arrangement ad gangen, da vores mål er at skabe et unikt og særligt arrangement kun for jer. 

Slottet råder over 44 dobbeltværelser samt 10 enkeltværelser & en unik placeret Gartnerbolig i den

private slotspark. 

Vi har rammerne til jeres arrangement, og i fællesskab skaber vi indholdet i tråd med jeres ønsker og drømme. Ingen ønsker er for store eller for små. "


Faciliteter:

Spisesalt til 80 personer

44 dobbeltværelser m. eget bad

10 enkeltværelser m. eget bad

Slotskøkken

Aflukket slutspark

Hall til velkomstdrinks


Visborggaard Allè 39

9560 Hadsund, Visborg


Tlf.: 40 44 79 13

E-mail: vonplaten@visborggaard.dk 

www.visborggaardslot.dk


Mad med smag - 8981 Spentrup


"Hyggeligt bryllup i de mest romantiske omgivelser. Hos Mad med Smag har vi rammerne til den romantiske, sjove og ”once in a lifetime” bryllupsfest. Vi har lokaler , med mulighed for udendørs aktiviteter og fest til den lyse morgen. Vores dygtige og kompetente personale, vil hjælpe jer fra start til slut og sikre at I kan nyde festen i fulde drag. Vi ser frem til at være en del af JERES STORE DAG."


Lindevej 27

8981 Spentrup


Tlf.: 60189294, 42222342

E-mail: lindemadmedsmag@gmail.com

www.mad-med-smag.dk


Verdenskortet - 9500 Hobro


"Vil du gerne give dine gæster en anderledes og lidt mere aktiv oplevelse, næste gang I skal holde fest i det midt- og nordjyske? Så kan du med fordel leje et fest- og selskabslokale hos Verdenskortet lidt uden for Hobro. Hos Verdenskortet har vi 3 flotte festlokaler, der passer til alt lige fra en lille komsammen og til den helt store familiefest. F.eks. lokaler til en konfirmation, et bryllup eller en rund fødselsdag.


Vi står for alt det praktiske omkring borddækning, madlavning og servering – og vi klarer også oprydningen bagefter. Så det eneste du skal sørge for, er feststemte gæster og afslappede værter, som kan nyde festen."


Søren Poulsens Vej 5

9500 Hobro


Tlf: 9854 6132

E-mail: info@verdenskortet.dk

www.verdenskortet.dk


Pøt Mølle, Frijsenborg Slotskro - 8450 Hammel


"Vil I fejre kærligheden midt i den skønne midtjyske natur? Om I vil holde jeres fest om vinteren i den varme pejsestue med udsigt over et snedækket landskab eller om I ønsker et sommerbryllup med champagne ved søen, er helt op til jer. Vi har skræddersyet et bryllupsarrangement, der kan afholdes hele året, så I kun skal tænke på at nyde jeres dag. I har naturligvis indflydelse på menuen og vinen, hvis det ønskes. Nedenstående er vores bud på retter, der vil gøre sig fremragende på en bryllupsmenu til inspiration."


Pøt Møllevej 80

8450 Hammel


Tlf: 86 96 51 00

E-mail: info@frijsenborgslotskro.dk

www.pøtmølle.dk


Hotel AmerikA - 9500 Hobro


"Flotte bryllupslokaler i Nordjylland

Et bryllup er en af de helt store begivenheder i dit liv, og hos Hotel Amerika giver vi dig mulighed for at skræddersy dit eget bryllup helt ned til mindste detalje. 

Vi er selvfølgelig behjælpelige med, hvad end du har brug for, herunder at arrangere bryllupskage, blomster, musik, fotograf, overnatning for dine gæster og lignende.

Vores smukke festlokaler til bryllup har huset utallige fester og bryllupper gennem årene. Og hvis vejret tillader det, kan I tilbyde Jeres gæster velkommen på vores fine terasser med udsigt over parken og skoven, som også er en ideel lokation til Jeres bryllupsbilleder.

Hotel Amerika rummer mange muligheder, og vi inviterer gerne til en uformel snak samt en rundvisning på hotellet."


Amerikavej 48

9500 Hobro


Tlf.: 98 54 42 00

post@hotelamerika.dk

www.hotelamerika.dk


BramslevGaard - 9500 Hobro


"BramslevGaard har i mange år dannet ramme om den helt særlige dag, og det glæder os at vi kan være med til at give hvert par et perfekt og personligt bryllup. Vi har flere forskellige lokaler, hvad enten I er til det moderne udtryk eller en mere historisk og romantisk stemning og udtryk. Vi har plads til op til 200 gæster, i lokaler der er godt integreret med udearealer. Vores medarbejdere er professionelle, kreative og imødekommende i både opsætning, dekoration, køkken og servering.

I god tid inden festens afholdelse, har vi et møde med jer, hvor vi får afdækket jeres ønsker og behov. Sammen udarbejder vi menu og drikkevarer, samt snakker om blomster, farver, og andre detaljer. Vi får styr på alle detaljerne, så I kan slappe helt af på dagen og bare nyde øjeblikket sammen med jeres gæster."


Bramslev Bakker 4 

9500 Hobro


Tlf.: 45 98 51 20 30

info@bramslevgaard.dk

www.bramslevgaard.dk


Fru Larsen - 8870 Langå


"Skal du holde stor fødselsdag, dit livs bryllup, barnedåb eller måske jubilæum ...

Hos Fru Larsen har vi rammerne til både den store fest og til mindre sammenkomster.


Der er mulighed for reception i havestuen eller hvis vejret er med i den hyggelige gårdhave - efterfølgende kan festen fortsætte i stort lyst festlokale eller for mindre selskaber i andet passende lokale. Vi glæder os til at være med i planlægningen af en skøn fest."


Østergade 1,

8870 Langå, Laurbjerg 


Tlf.: 86 46 83 88

Restaurant@frularsen.dk

www.frularsen.dk