Lær mig lidt bedre at kende!


Jeg er familie- og bryllupsfotograf i Randers, Østjylland, men rejser gerne land og rige rundt for at fotografere smukke bryllupper!

Jeg fotograferer, fordi jeg elsker at skabe smukke billeder, der viser ægte og inderlige følelser. Jeg foreviger særlige øjeblikke og uvurderlige relationer på en kreativ og elegant måde.

Læs mere om min rejse til at blive fotograf nedenfor.

Min historie


Jeg købte mit første spejlreflekskamera tilbage i Gymnasiet. Jeg tog billeder af stort set alt, jeg kunne komme i nærheden af, og jeg havde det på mig så ofte som muligt. På det tidspunkt var jeg ikke klar til at leve af min kreative passion. I stedet kørte jeg med livsbussen til universitet, hvor jeg læste en bachelor i Arabisk og Islamstudier og en kandidat i Diakoni (socialt arbejde). En hel masse bøger, et bryllup og 3 børn senere bankede kameraet, kreativiteten og lysten til at leve af at skabe smukke ting på døren, og så hoppede jeg ud i det! Godt 10 år efter jeg købte mit første kamera og en hel masse smutveje senere er jeg i dag fotograf! Og jeg ELSKER det!


Jeg synes, at jeg har verdens bedste job! Jeg elsker, at det er kreativt og at jeg må skabe smukke billeder, som er værdifulde for mine par og familier. Jeg elsker, at jeg får lov til at møde så mange dejlige mennesker, brudepar, familier og søde små. Jeg elsker, at det er alsidigt. Jeg er med til smukke bryllup med tidsplan og run på, jeg møder familier i skoven til leg og hygge, og jeg besøger nybagte familier i rolige og trygge rammer. Jeg elsker mig arbejde!


Randers